Kontakt:

53 41 50 00

Sæ 18, Leirvik sentrum

Åpningstider:

Man, tirs,      08.00-16.30

ons, fre:

Tors:             10.00-18.00

Aktuelt

  • Reise med dyr

    Når man skal ut å reise med kjæledyret sitt er det mange ting som er viktig å tenke på og…
    Les mer »

Fôr

Riktig fôring av ditt dyr kan forebygge en del sykdommer både i oppveksten og i voksen alder. I visse perioder av livet stiller kroppen større krav til fôrets sammensetning enn til vanlig. Dette er spesielt under vekst, når dyret er drektig, ved diegivning, ved stor aktivitet som for eksempel jakt og når dyret blir eldre. Når dyrene er syke og etter kirurgiske inngrep har kroppen behov for fôr som er ernæringsmessig riktig sammensatt.

 

Noen fôrprodusenter har i samarbeid med veterinærer gjort omfattende forsking på hvilke behov kjæledyret ditt har i de ulike periodene av livet sitt. På bakgrunn av dette har de utviklet fôr til alle livsstadier, også medisinsk fôr.

 

Medisinsk fôr er fôr som kun blir solgt hos veterinærer og som skal understøtte medisinsk behandling.

 

Stord Dyreklinikk forhandler fôr fra to produsenter, Royal Canin Veterinary og Specific, som begge leverer fôr av høy kvalitet, både til daglig fôring og ved sykdomstilfeller.

 

Det er lett å blir forvirret i fôrverden, men vi kan gjennom egen erfaring og andre kunder sin erfaring rettlede deg til å velge rett fôr til ditt dyrs behov.

 

I tillegg til fôr selger vi også pleieprodukter, spesialshampoer, børster, forebyggende utstyr til tannbehandling, kattesand, transportbur, morsmelkerstatning, fiskeolje, vitaminer, DAP, feliway og diverse snacks.

 

Til gnagere og kaniner selger vi produkter av merket Oxbow. Dette fôret er kvalitetsmerket av eksperter og anbefales på det sterkeste.

 

Det trenger ikke være dyrere å fôre på kvalitetsfôr. Fôret er mer ernæringsmessige riktig sammensatt og dyret tar opp mer næring gjennom mindre fôrmengder. Dyret spiser mindre mengder av fôr med høy kvalitet, det betyr også mindre avføring. Sammenlignet med et fôr av lavere kvalietet vil en i løpet av en måned i mange tilfeller komme noenlunde likt ut prismessig.